Verkoopwagen 9

Hoge kwaliteit wagens van alle gemakken voorzien

 • Verkoopwagen 9
  €375,-
  Merk Pannen Koeling Vriezer
  Humbaur Perfecta - 5 pans Ja - 6 deurs
  Werkbank Vitrine Gootsteen Gas
  Op aanvraag
  Patat Oliebollen Vis Snacks

Omschrijving

Deze wagen van 5 meter met een 5 pans elektronisch gestuurde frituur van Perfecta is één van de zwaarste wagens die te huur is in Nederland, met zijn 4 ronde ketels van 32 KW elk en 3 mands snack frituur van 20 KW is deze combinatie goed voor 148 KW. Verder voorzien van een koelkast met 4 deuren en 1 koelkast met 2 deuren want voor vriezen is er in deze wagen tijd.

Deze wagen is geschikt voor grote evenementen zoals een grote kermis, tent feesten, muziek evenementen, voetbal stadions.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser

Prijs per dag
€375

Prijs per weekend
€700

Offerte aanvragen


Google
Marktplaats
Social Media
Event site
Anders

Toebehoren toevoegen

Onze service

Wij staan voor een uitstekende service, klanttevredenheid is onze prioriteit. Huren bij Van Dijk betekent daarom ook zorgeloos huren. Onze service neemt de zorgen bij u weg, waardoor u uw aandacht volledig kan richten op andere zaken.

 • Brengen en halen

  Al onze Snackwagens worden door ons gebracht, klaar gemaakt voor gebruik en vervolgens weer retour gehaald. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de gereden afstand.

 • Created with Sketch.
  Gereedschap

  Bij iedere verhuur wordt er voor een passend gereedschap gezorgd. Hierbij kan u denken aan patatschepjes, manden of bijvoorbeeld een uitlekvergiet. Mocht u extra wensen hebben dan kunt u dit ten alle tijden aangeven, ons assortiment is ruim en passend bij iedere wens.

 • Created with Sketch.
  Vet

  Het gebruikte frituurvet kunt u na gebruik in de pannen laten zitten. Wij zullen dit geheel kosteloos voor u afvoeren.