Verkoopwagen 7

Hoge kwaliteit wagens van alle gemakken voorzien

 • Verkoopwagen 7
  €275,-
  Merk Pannen Koeling Vriezer
  Humbaur Perfecta - 4 pans Ja - 3 deurs
  Werkbank Vitrine Gootsteen Gas
  Op aanvraag
  Patat Oliebollen Vis Snacks

Omschrijving

Deze wagen is er één van de grotere types, met zijn 5 meter binnen ruimte is dit een wagen waar u makkelijk in werkt met meerdere personen.

De elektronisch gestuurde 4 pans Perfecta frituur met 90 KW behoeft alleen maar met een schakelaar aangezet te worden, de frituuroven heeft 3 ronde frituren en 1 frituur met 3 manden. Tevens heeft deze wagen een grote staande vrieskast en een koelkast met 3 deuren.

Zeer geschikt als mobiele keuken, maar ook voor de grotere tent feesten, braderieén, markten, muziek evenementen, trekker trek, auto cross, voetbal stadions.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser.

Prijs per dag
€275

Prijs per weekend
€500

Offerte aanvragen


Google
Marktplaats
Social Media
Event site
Anders

Toebehoren toevoegen

Onze service

Wij staan voor een uitstekende service, klanttevredenheid is onze prioriteit. Huren bij Van Dijk betekent daarom ook zorgeloos huren. Onze service neemt de zorgen bij u weg, waardoor u uw aandacht volledig kan richten op andere zaken.

 • Brengen en halen

  Al onze Snackwagens worden door ons gebracht, klaar gemaakt voor gebruik en vervolgens weer retour gehaald. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de gereden afstand.

 • Created with Sketch.
  Gereedschap

  Bij iedere verhuur wordt er voor een passend gereedschap gezorgd. Hierbij kan u denken aan patatschepjes, manden of bijvoorbeeld een uitlekvergiet. Mocht u extra wensen hebben dan kunt u dit ten alle tijden aangeven, ons assortiment is ruim en passend bij iedere wens.

 • Created with Sketch.
  Vet

  Het gebruikte frituurvet kunt u na gebruik in de pannen laten zitten. Wij zullen dit geheel kosteloos voor u afvoeren.