Verkoopwagen 3

Hoge kwaliteit wagens van alle gemakken voorzien

 • Verkoopwagen 3
  €150,-
  Merk Pannen Koeling Vriezer
  Humbaur Hewigo - 3 pans Ja - 2 deurs
  Werkbank Vitrine Gootsteen Gas
  Op aanvraag
  Patat Oliebollen Vis Snacks

Omschrijving

Deze wagen wagen is er zeker één die voor veel activiteiten gebruikt kan worden, naast een 3 pans Hewigo frituur met 3 ronde frituren, een 2 deurs koelkast en een vriezer heeft deze verkoopwagen ook nog een extra afzuigkap boven het werkblad waar u bijvoorbeeld een bakplaat kunt plaatsen. Ook de warm en koud water mogelijkheid met wasbak is zeer handig.

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kermis, tentfeest, paardenconcours, voetbaltoernooi, trekker trek, auto cross.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser.

Prijs per dag
€150

Prijs per weekend
€275

Offerte aanvragen

Toebehoren toevoegen

Onze service

Wij staan voor een uitstekende service, klanttevredenheid is onze prioriteit. Huren bij Van Dijk betekent daarom ook zorgeloos huren. Onze service neemt de zorgen bij u weg, waardoor u uw aandacht volledig kan richten op andere zaken.

 • Brengen en halen

  Al onze Snackwagens worden door ons gebracht, klaar gemaakt voor gebruik en vervolgens weer retour gehaald. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de gereden afstand.

 • Created with Sketch.
  Gereedschap

  Bij iedere verhuur wordt er voor een passend gereedschap gezorgd. Hierbij kan u denken aan patatschepjes, manden of bijvoorbeeld een uitlekvergiet. Mocht u extra wensen hebben dan kunt u dit ten alle tijden aangeven, ons assortiment is ruim en passend bij iedere wens.

 • Created with Sketch.
  Vet

  Het gebruikte frituurvet kunt u na gebruik in de pannen laten zitten. Wij zullen dit geheel kosteloos voor u afvoeren.